GETTING MY پمپ ضد اسید TO WORK

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Blog Article

پمپ ضد اسید در صنایع مختلف به کار می‌رود و کاربردهای متنوعی دارد. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای آن در صنایع شیمیایی و پتروشیمی است که برای انتقال و پمپاژ اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک و کلریدریک استفاده می‌شود.

در زمان استفاده از این نوع باید دقت داشته باشید که در صورت اسیدی بودن سیال ، فعالیتهای امنیتی مورد نیاز را انجام دهید زیرا به طور کلی هیچ دستگاهی نمیتواند به طور صد در صدی از سلامت نیروی انسانی مراقبت کند.

این نوع پمپ ها به سه دسته اصلی پلاستیکی یا تفلونی ، استیل و مگنتی تقسیم میشوند . در مدل های پلاستیکی و استیل معمولا از مکانیکال سیل استفاده میشود.

در ادامه مهم‌ترین مدل‌های پمپ‌ ضد اسید را معرفی می‌کنیم.

از روشن کردن پمپ‌های پلیمری بدون سیال و در حالت خشک خودداری کنید. زیرا باعث بالا رفتن دمای پمپ می شود و به سیل و اجزای آن آسیب می‌رساند.

پمپ پلیمری گاه به غلط پمپ شیمیایی نامیده می شود که این نام از لحاظ فنی غلط می باشد. از دیگر نام های این محصول می توان به پمپ ضد اسید یا پمپ مگنتی اشاره نمود.

اما تهیه پمپ اسیدشور ایرانی این مزیت را دارد که لوازم یدکی همیشه در دسترس می باشد. پمپ های تولیدی شرکت شیمی پمپ ایران دارای بالاترین و بهترین کیفیت و در عین حال دارای خدمات پس از فروش می باشد .

اغلب پمپ های اسید یا شیمیایی را می توان در دو دسته پمپ پلیمری و پمپ تفلونی جای داد.

پمپ : این بخش از پمپ اسیدی که شامل بدنه اصلی ، شافت ، مکانیکال سیل و دیگر بخش های پمپ می باشد دارای قیمت معمولا ثابت هستند که در صورت عدم تغییر قیمت ارزهای رایج ، قیمت پمپ ابتدای هر سال توسط تولیدکننده اعلام میشود

پس در هنگام انتخاب پمپ اسید باید جنس انتخاب شده پمپ بر اساس سیال انتقالی انتخاب شود.

در زمان انتخاب آب بند باید به قسمت چرخشی قسعه و نوع سطح ثابت آن توجه فرمایید و همچنین باید ویژگی های دیگر مرتبط به فعالیتتان مانند درجه حرارت فعالیت ، فشار محیطی ، سرعت محوری دستگاه و قطر محور دوار را در نظر بگیرید . 

جنس بدنه، پروانه، شافت و آب بند این پمپ ها از فلزات مختلف انتخاب و ساخته می شوند تا بتوانند در برابر خورندگی مواد شیمیایی مختلف مقاومت کنند.

همانطور که بیان شد، اصلی‌ترین کاربرد پمپ‌های ضد اسید، انتقال سیالات با ویژگی‌های مختلف است که این سیالات شامل more info موارد زیر است.

هیچ تفاوتی بین این پمپ ها وجود ندارد و پمپ تفلونی و پمپ پلیمری تنها نام های دیگر این پمپ ها هستند که بین مشتریان گرامی از قدیم رایج شده است

Report this page